Поділитись:

росіяни хочуть повного знищення українців, – Олена Зеленська

П'ятниця, 29 квітня 2022, 15:25
росіяни хочуть повного знищення українців, – Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв’ю Rzeczpospolita, щоденній суспільно-політичній газеті Польщі, яка має чи не найвищий індекс цитування. Вона заявила, що справжньою метою росіян є повне знищення українців.

Про це йдеться на сторінці Офісу президента України у Фейсбуці.

«Я не дивлюся на заяви (росіян. – Ред.). Я дивлюся на дії. І всім раджу. А дії російської армії в Україні такі, що вони, на мій погляд, хочуть повного знищення українців. Це їхня справжня мета. Я роблю такий висновок зі знищення Маріуполя, якому вони не дали навіть безпечних коридорів, з бомбардувань житлових будинків Харкова, Чернігова, Одеси, з розбитого російською ракетою вокзалу Краматорська з понад 50 загиблими українцями, які намагалися виїхати в більш мирні куточки України», – зазначила Олена Зеленська.

Такий висновок перша леді зробила після воєнних злочинів росіян на Київщині, де досі знаходять братські могили закатованих, розстріляних мирних жителів, зокрема жінок і дітей.

«Так, я думаю що їхня мета – знищити нас. Їхня мета – геноцид, хай там що вони кажуть», – заявила дружина Президента України.

Нагадаємо, що чоловіки призовного віку під час воєнного стану в Україні можуть виїжджати за кордон за певних обставин. Зокрема, якщо вони супроводжують дітей або осіб, які потребують допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів