Цукор підвищує ризик раку, – науковці
Американські вчені з'ясували, що надмірне вживання цукру збільшує ризик виникнення раку.
Про це пише УНІАН.
Дослідження провели на мишах. Одним тваринам давали кількість сахарози, порівняну з обсягом споживання у багатьох країнах, а інші сиділи на дієті без цукру. Експерти дійшли висновку, що підвищення рівня цукру в крові у першої групи викликало швидкий ріст пухлини.
А кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози та столовий цукор призвели до зростання метастазів у легенях мишей. Кукурудзяний сироп міститися в цукерках, морозиві, желе, соках, йогуртах, випічці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Які вітаміни волинянам варто їсти взимку: поради лікаря-ендокринолога
- Ожиріння, карієс, рак: Супрун розповіла про шкоду від солодощів
Відомий фотограф показав ажіотаж на концерті Пивоварова у Луцьку та шукав Klavdia Petrivna (відео)
Зарплата – від 25 000 до 50 000: у Луцьку та області запрошують на роботу (відео)
Яким був проспект Волі у Луцьку у 1960-х (фото)
Червона, жовта й не тільки: для чого черги до ТЦК розділили за кольорами
Луцька бізнес-леді Юліанна Дружиніна купила будинок для матері-одиначки з 4 дітьми