Поділитись:

"Новий пункт пропуску розвантажить роботу інших переходів на Волині", – Роман Романюк

Субота, 03 червня 2017, 21:00
«Новий пункт пропуску розвантажить роботу інших переходів на Волині», – Роман Романюк

Побудова нового пункту пропуску "Адамчуки-Збереже", що на Волині, дасть змогу розвантажити інші митні переходи – "Устилуг" та "Ягодин".

Про це у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" у п'ятницю, 2 червня, о 19:45 на телеканалі "Нова Волинь" розповів керівник територіальної організації партії БПП "Солідарність" у Волинській області Роман Романюк.

"Зазвичай, коли приїжджають перші особи держави, всі готуються, є показові виступи, спеціально везуть кудись. Саме в цьому моменті не було показового виступу, і тут Президент побачив, що дійсно є ота жива ситуація, яка є. Є проблема з чергою. Президент України вказав на недоліки та дав термін на усунення. Я переконаний, що мудре керівництво митниці та інші керівники, які якісно виконують свою роботу, справляться з цією задачею. Можливо це не буде сьогодні-завтра, але ми 11 червня побачимо, що за статистикою від 20 до 30 % збільшиться кількість охочих виїхати за кордон (а це ще додаткова кількість людей, які перетинатимуть кордон). Є над чим працювати та куди вдосконалюватися", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЯГОДИН" ТРЕБА МОДЕРНІЗУВАТИ, – ПОРОШЕНКО

Зі слів Романа Романюка, якщо пункт пропуску "Адамчуки-Збереже" стане постійним, то значно полегшиться робота на інших переходах.

"Скажу ще: дуже важливо не замикатися на існуючих сьогодні переходах та вдосконалювати їхню структуру, а й будувати нові. У нас є прекрасна можливість "Адамчуки-Збереже" в Шацькому районі. Це хороший перехід, який раз на рік відривається. Я впевнений: якщо нам вдасться побудувати там перехід, це дасть змогу розвантажити "Устилуг" та "Ягодин", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОРОШЕНКО РОЗГЛЯНЕ ПИТАННЯ ЩОДО НОВОГО ПУНКТУ ПРОПУСКУ НА ВОЛИНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
30 квітня 2024
22 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
01 квітня 2024
22 березня 2024