Поділитись:

Без гарячої води залишиться частина Луцька

П'ятниця, 30 червня 2017, 16:00
Без гарячої води залишиться частина Луцька

ДКП "Луцьктепло" призупиняє подачу гарячої води мешканцям трьох мікрорайонів Луцька.

Відповідно до плану, із 3 липня зупиняється котельня на Карбишева, 2, тому мешканці 33-го, 40-го і 55-го мікрорайонів залишаться без гарячої води. Ремонтні роботи триватимуть аж місяць, бо це найбільша котельня Луцька, – повідомляє прес-служба підприємства.

В інші мікрорайони гарячу воду подавати не припинять. Як повідомили в "Луцьктеплі", наразі ПАТ "Волиньгаз" призупинило примусове припинення розподілу природного газу. Проте ситуація залишається критичною.

"Усе може налагодитися лише тоді, коли держава поверне гроші, що заборгувала за пільги та субсидії. А це – понад 130 мільйонів гривень. Ця сума дозволить Луцьктеплу розрахуватися із газопостачальними підприємствами", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: учора, 29 червня, "Луцьктепло" повідомило про відключення гарячої води у всьому місті. Такі дії підприємства були зумовлені браком грошей. Як пояснили у КП, під час на сесії Луцькради депутати не затвердили зміни до бюджету, які передбачали виділення коштів "Луцьктеплу". Згодом Луцькрада таки проголосувала за зміни до бюджету.

Надрукувати
мітки:
коментарів