Поділитись:

ТОП-5 гучних випусків "Протилежного"

Понеділок, 16 липня 2018, 20:00

Скандальні теми та ексклюзивні інтерв'ю давно стали головною візитівкою ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE". Три роки поспіль програма виходить у прямий ефір і наразі є головним суспільно-політичним ток-шоу у Волинській області.

Лише упродовж третього сезону в програмі взяли участь понад 70 відомих осіб: політики, громадські та релігійні діячі, експерти та науковці. В ефірах програми порушували актуальні та гострі теми, які мають вплив на кожного громадянина. Усього було 11 таких інтерв'ю і 30 дискусій.

Команда "Протилежного Погляду LIVE" підбила підсумки третього сезону і склала ТОП-5 випусків за кількістю переглядів та відгуків у соціальних мережах.

1. ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ'Ю З ІРИНОЮ ФАРІОН. Протилежний Погляд LIVE(27.04.2018)

Інтерв'ю з пані Іриною викликало великий резонанс не лише в Україні, а й далеко за межами нашої держави. Сотні ЗМІ передруковували та цитували різкі вислови Ірини Фаріон.

2. ЖИТТЯ НА ВІЗКУ. Протилежний Погляд LIVE (13.10.2017)

Унікальність передачі полягає у проведені власного експерименту, аби привернути увагу влади до цієї теми. В експерименті ведуча Галина Падалко показала, з якими щоденними проблемами зіштовхуються люди з обмеженими фізичними можливостями.

3. ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА В УКРАЇНІ: ВИКЛИКИ ТА РЕАЛІЇ. Протилежний Погляд LIVE (04.05.2018)

Цей випуск програми є унікальним, адже, незважаючи на ряд протиріч між представниками Українських православних церков Київського та Московського патріархатів, гості все ж погодились взяти участь у прямому ефірі та розповісти, чи існує в церкві корупція і чи варто незабаром чекати на створення єдиної Української помісної автокефальної церкви.

4. ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ`Ю ІЗ МИХАЙЛОМ СААКАШВІЛІ. Протилежний Погляд LIVE (06.10.2017)

Екс-президент Грузії та друг Дональда Трампа Михайло Саакашвілі розповів, чому насправді його позбавили українського громадянства.

5. ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ'Ю З ОЛЕКСАНДРОМ САВЧЕНКОМ. Протилежний Погляд LIVE (30.03.2018)

Неабиякого розголосу набрала новина про зміну керівництва області та відверте інтерв'ю з новопризначеним головою Волинської обласної державної адміністрації Олександром Савченком.

Нагадаємо, що новий сезон ток-шоу стартує вже 3 серпня.

Підписуйтеся на канал "Протилежного Погляду LIVE" на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НАМ НЕ МОЖНА ЗАНЕСТИ "ВАЛІЗУ" ГРОШЕЙ І "СПІВАТИ" В ЕФІРІ ГОДИНАМИ", – ПРОДЮСЕР СУСПІЛЬНОГО НА ВОЛИНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів