Поділитись:

Депутат Луцькради запропонував накласти мораторій на встановлення МАФів

Середа, 20 квітня 2016, 15:05
Депутат Луцькради запропонував накласти мораторій на встановлення МАФів

Щоб уникнути скандальних ситуацій через розміщення МАФів, у місті хочуть розробити концепцію їхнього розташування. Проблема з розміщення МАФів виникла через відсутність певної концепції їхнього розташування на вулицях міста.

Про це сказав депутат Луцькради Сергій Була 20 квітня на засіданні виконкому під час розгляду проекту рішення "Про розміщення ТзОВ "Ковельський хлібокомбінат" тимчасової споруди на вул. Кравчука".

"У мене пропозиція накласти мораторій на встановлення МАФів, поки не буде напрацьована концепція їхнього розташування", – сказав Сергій Була.

Однак заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко зауважив, якщо це в межах закону, то він за накладення тимчасового мораторію. Однак у місті є 495 вулиць, і буде важко зробити концепцію щодо кожної.

"Ми вже розробили концепцію щодо восьми центральних вулиць. Обговорення триває в інтернеті, і ми будемо виносити питання щодо цих вулиць на розгляд виконкому", – сказав Сергій Григоренко.

Також він запропонував зняти з розгляду питання розташування МАФу "Ковельського хлібокомбінату. Оскільки в бік Григоренка звучало звинувачення одного з підприємців, що йому розміщувати МАФ не дозволяють, натомість іншим такі дозволи надають.

"Підприємець Віталій Бобир звинуватив мене в тому, що ми не дозволили йому розміщувати МАФи, а натомість іншим надали дозволи – це неправда. Щоб не було ніяких нарікань, зніміть з розгляду це питання", – сказав Сергій Григоренко.

Однак пропозицію Григоренка про зняття з розгляду питання не підтримали. Також не погодили підприємству надання дозволу на розміщення МАФу.

Надрукувати
мітки:
коментарів