Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 серпня

Середа, 17 серпня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 16 серпня:

Про те, що на Волинь суне негода: оголосили «жовтий» рівень небезпеки

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 серпня 

Синоптики прогнозують на Волині знову погіршення погоди. У середу, 17 серпня, по області та в Луцьку очікується гроза. Оголосили рівень небезпечності – І, «жовтий».

Про те, що на Волині брат забив брата до смерті

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 серпня 

У вівторок, 16 серпня, близько 20:00, до поліції Ковельського району надійшла інформація про те, що до приймального відділення лікарні доставили громадянина без свідомості з тяжкими тілесними ушкодженнями. Під час проведення реанімаційних заходів 58-річний чоловік, не приходячи до свідомості, помер у лікарні. Його тіло направили на судово-медичну експертизу.

Встановлюючи обставини цієї події, правоохоронці з’ясували, що у селі Тур між двома братами під час розпивання алкогольних напоїв раптово відбувся словесний конфлікт, в результаті якого один з них взяв палицю та завдав своєму опоненту декілька ударів по різних ділянках тіла. Травми виявилися несумісними з життям.

Про те, що у Луцькраді повідомили, скільки закладів освіти готові до очного навчання

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 серпня 

Директор департаменту освіти Віталій Бондар повідомив, що з 38 закладів освіти Луцької громади до навчального процесу готові 33 приміщення – там є укриття. У цих школах навчання відбуватиметься в офлайн-режимі. Для решти шкіл будуть шукати альтернативу (поряд повинні бути укриття), або ж діти навчатимуться дистанційно. Усі заклади освіти забезпечені необхідним інвентарем, здійснювалися ремонтні роботи.

Міський голова Ігор Поліщук наголосив, що підготовку до нового навчального року розпочали ще з липня, щоб ті діти, батьки яких виявлять бажання щодо навчання в режимі офлайн, мали можливість бути в укритті.

Про те, що на Волині зловили серійного шахрая

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 серпня 

Правоохоронці викрили 31-річного волинянина, який заробляв собі на життя шахрайством.

Чоловік розміщував повідомлення про здачу в оренду квартири. Аби нібито «притримати» помешкання, зловмисник просив скинути передоплату, а після отримання коштів він блокував клієнтів.

Окрім цього, аферист також оприлюднював неправдиві оголошення про міжнародні перевезення та евакуацію з місць бойових дій, далі – діяв з громадянами за такою ж схемою.

Про те, що Волинь зустріла рятувальників, які біжать 800-кілометровий марафон

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 17 серпня 

Волинь зустріла ультрамарафонівців, учасників благодійного забігу на чолі зі столичним рятувальником Володимиром Сковородкою, який поставив собі мету за 14 днів пробігти 800 кілометрів від Києва до столиці Польщі.

Стартувала місія ще 11 серпня в Києві та триває вже 7 день. З Володимиром біжать і його колеги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів