Поділитись:

Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)

Понеділок, 31 жовтня 2022, 11:39
Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)

На митному посту «Ягодин» затримали партію біологічно активних добавок для підвищення сексуальності.

Про це у понеділок, 31 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

«Партію жагучих пряно-солодких обіцянок затримали днями волинські митники на посту «Ягодин».  Чи то український отримувач цього товару сповідує пуританські ідеї? Чи, може, китайський відправник не був достатньо впевненим у хімічному складі своїх пігулок? Так чи інакше, про біологічно активні харчові добавки на кшталт «Секретний рецепт палацу», «Римські ночі», «Березнева кицька» у товаросупровідних документах не згадувалось», – йдеться у дописі.

Крім понад 6 тисяч упаковок збуджуючих засобів, «зайвими» у вантажі виявились 600 ветеринарних експрес-тестів та 40 дозиметрів побутової радіації. 

Натомість у збірному вантажі були відсутні задекларовані 460 кг чохлів до мобільних телефонів. Ними, схоже, компенсували вагові показники товару, який прямував в Україну з Польщі.

Підміну виявили у ході повного митного огляду транспортного засобу з перерахунком та відкриттям вантажних місць. 

Відповідно до частини 1 статті 483 Митного кодексу, подання неправдивих відомостей про найменування чи кількість товару під час його переміщення на митну територію України тягне за собою штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з їх конфіскацією. Тож увесь незаявлений до оформлення крам вартістю понад 2,8 млн грн тимчасово вилучений на склад митного органу. Складений протокол та розпочате провадження у справі про порушення митних правил.

Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото)Волинські митники затримали партію «жагучих пряно-солодких обіцянок» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів