Поділитись:

З присвятою Великому Тарасу: у Луцьку з новою програмою виступить Капела бандуристів

Понеділок, 06 березня 2023, 13:40
З присвятою Великому Тарасу: у Луцьку з новою програмою виступить Капела бандуристів

У Луцьку 10 березня в Палаці культури з новою програмою виступить знаменита Національна заслужена Капела бандуристів України імені Г. Майбороди.

Про це повідомляють організатори заходу.

Свій виступ колектив присвячує видатному українцю – Тарасу Шевченку, адже у ці дні вже традиційно понад двісті років поспіль щорічно у всьому світі  вшановують пам'ять нашого Кобзаря.

«Наша програма  "Свою Україну любіть..." буде потужною та цікавою. Можемо обіцяти точно – таких емоційно-мелодійних, нових пісень на знайомі поезії Великого Тараса ви ще точно не чули! Також обіцяємо багато знайомих улюблених творів. Тож до зустрічі!»   – запрошує на концерт художній керівник Капели Юрій Курач.

Капела бандуристів є одним із найдавніших українських професійних колективів. Вона заснована у 1918 році гетьманом Павлом Скоропадським. За цей час капела стала невіддільною частиною нашої музичної історії, виступаючи з концертами у всьому світі.

«Колектив, який вже понад сто років дарує слухачам свою творчість! Тембри народних інструментів та композиції, які наповнюють і гріють душу, адже це рідне, українське!» – зазначають організатори. 

Зараз Капела активно долучається до підтримки ЗСУ, виступає з благодійними концертами у Європі: Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині та інших країнах. Концерт у Луцьку стане частиною масштабного всеукраїнського туру на пошану Тараса Шевченка, який охопить 13 міст.

Квитки – за посиланням: https://lutsk.karabas.com/ua/kapela-banduristiv-svoyu-ukrayinu-lyubit/order/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів