Поділитись:

Врятовані ікони Донбасу продадуть на аукціоні під Луцьком (фото)

Середа, 31 травня 2023, 09:00
Врятовані ікони Донбасу продадуть на аукціоні під Луцьком (фото)

На Волині влаштують благодійний аукціон врятованих ікон Донбасу.

Про це розповіли у Волинській єпархії православної церкви України.

Так, Свято-Юріївська церква с. Кульчин Ківерецького деканату (Луцький район) пропонує придбати образи, виручені кошти передадуть на потреби ЗСУ.

На аукціон, що відбудеться 30 травня – 3 червня на фейсбук-сторінці парафії, виставлять ікони з міста Авдіївка Донецької області. Ці ще не освячені образи, вишивані дітьми, вдалося врятувати нашим військовослужбовцям і перевезти на Волинь.

«Доброчинна акція проводиться з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла.
Суму пожертви, яку бажаєте дати за вподобаний твір, можна робити під кожною із фотографій або в приватні повідомлення парафіяльної фейсбук-сторінки до 20.00 3 червня. Власники ікон зможуть одержати їх на Трійцю, 4 червня, у храмі Юрія Переможця с. Кульчин. Його настоятель священник Роман Вонсіцький тоді ж освятить ці реліквії», – йдеться у повідомленні.

Врятовані ікони Донбасу продадуть на аукціоні під Луцьком (фото)Врятовані ікони Донбасу продадуть на аукціоні під Луцьком (фото)Врятовані ікони Донбасу продадуть на аукціоні під Луцьком (фото)Врятовані ікони Донбасу продадуть на аукціоні під Луцьком (фото)Врятовані ікони Донбасу продадуть на аукціоні під Луцьком (фото)Врятовані ікони Донбасу продадуть на аукціоні під Луцьком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів