Поділитись:

Луцькому зоопарку передали 70 кілограмів риби, яку виловили браконьєри (фото)

П'ятниця, 16 червня 2023, 15:08
Луцькому зоопарку передали 70 кілограмів риби, яку виловили браконьєри (фото)

Інспектори рибоохоронного патруля передали 70 кілограмів риби, яку вилучили в браконьєрів та яка не придатна до споживання людям.

Про це повідомила пресслужба Рибоохоронного патруля Волині.

14 червня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля передали 70 кг водних біоресурсів до Луцького зоопарку. На корм тваринам віддали рибу вилучену у порушників рибальства на водних об’єктах області за пів року та яка не придатна до споживання людям.

Вилучені у порушників водні біоресурси зберігаються на складі Управління. Відповідно до рішень районних судів про конфіскацію водних біоресурсів, комісією приймається рішення щодо безоплатної передачі риби на корм тваринам у вигляді благодійної допомоги. У такому випадку риба передається комунальному підприємству Луцький зоопарк.

Крім цього, в ході рибоохоронних рейдів рибоохоронці вилучають водні біоресурси з безгосподарських сіток. Таку рибу передають на потреби військових, ТРО, громадських організацій.

Довідкова інформація:
За вилов риби забороненими знаряддями лову на порушника чекає адміністративна відповідальність за ч. 4 ст.85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), а саме накладення штрафу від 340 до 680 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих живих ресурсів.

Луцькому зоопарку передали 70 кілограмів риби, яку виловили браконьєри (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів