Поділитись:

«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)

Середа, 10 квітня 2024, 13:36
«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)

У Луцькому зоопарку, що на території центрального парку міста, квітнуть дерева – містян і гостей обласного центру запрошують подивитися на цю красу.

Світлини, які зробив фотограф Олег Міткевич, опублікували на фейсбук-сторінці Луцького зоопарку.

«Чи знали ви, що японською будь-яка вишня – сакура. І навесні цього ніжного цвіту багато не буває. Тож - ось вам фотосет із нашого зоопарку.

А заодно – і повідомлення про те, що у нас на території можна бути на годину довше. Бо знову трохи підкорегували графік і працюємо з 10.00 до 20.00 (а каси – до 19.00).

Отож, чекаємо у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста!» – йдеться у дописі.

«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото)«Японською будь-яка вишня – сакура»: у Луцькому зоопарку квітнуть дерева (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів