Поділитись:

Десять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистів

Субота, 02 вересня 2023, 17:47
Десять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистів

У Ковельському районі затримали контрабандистів, що намагались переправити десять ящиків цигарок до Польщі. 

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Ввечері 1 вересня військовослужбовці відділу «Рівне» отримали від оперативників Держприкордонслужби інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів. Прикордонники одразу розпочали перевірочні заходи на вказаному напрямку. Невдовзі неподалік українсько-польського кордону вияивили двох чоловіків, як з'ясувалося – 24-річних жителів одного з прикордонних сіл Любомльщини.

В результаті пошукових дій оперативні співробітники спільно з військовослужбовцями прикордонного підрозділу знайшли підготовлені до переправлення пакунки з контрабандним крамом та саморобну дерев’яну кладку, за допомогою якої зловмисники долали контрольно-слідову смугу.

Правопорушників та тютюнові вироби у кількості 5 000 пачок доставили до прикордонного підрозділу. На громадян прикордонники склали документи за ст. 202 та ст. 204-1 КУпАП. До компетентних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України.

Сигарети встановленим порядком вилучили співробітники Нацполіції.

Десять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистівДесять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистівДесять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистівДесять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистівДесять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистівДесять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистівДесять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистівДесять ящиків цигарок до Польщі: на Ковельщині затримали контрабандистів 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
15 березня 2024
28 лютого 2024
23 лютого 2024
20 лютого 2024
25 січня 2024
22 січня 2024
29 грудня 2023
20 грудня 2023
19 грудня 2023