Поділитись:

Секс – після шлюбу, а секс-іграшки – зло: яка лекція відбулась в школі Луцька

Субота, 30 вересня 2023, 20:01
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В школі Луцька БФ «Преображення» провів лекцію на тему секс-просвіти підлітків. Однак на цій лекції представники фонду розповідали не про захист під час сексу, не про мастурбацію та не про людей з нетрадиційною орієнтацією, а про те, що секс – тільки після шлюбу, людей з нетрадиційною орієнтацією «треба обходити стороною», секс-іграшки – це зло, а мастурбація – це «Перевернутий секс». 

Допис з обуренням щодо такої «просвіти» опублікувала лучанка Надія Омельчук.

Лучанка пише, що на останньому уроці її дочки відбулась лекція від представника БФ «Преображення».

«Розказую. Приходить мала зі школи та каже:

– Сядь, бо сча впадеш?
– Боже, що апять?
– Будемо реготати, роби чай.

Була в них вчора на останньому уроці лекція від представника якогось БФ «Преображення». Судячи з описаного, це протестанти проводять всілякі освітні штуки на тему «не пий/не кури/не спи», – йдеться у повідомленні. 

Зазначає, що у дітей була змога обрати тему лекції і вони обрали про секс.

« Ну блін, а про що ще говорити в 13-14? Абсолютно нормальний інтерес. Я лише за секс-просвіту, але адекватну, типу як Юля Ярмоленко проводить. Загалом моя дитина знає все, що тільки можна, бо я завжди максимально чесно відповідаю на будь-які питання, і на кумедні теж, типу: «пливе сперматозоїд у басейні, що буде», – пише пані Надія. 

За її словами під час лекції розповідали, що секс в принципі можна, але «дуже не ок». Займатися ним треба після весілля – для продовження роду людського.

«Угу, замість того, щоб детально розказати про контрацепцію, їм розказали про шлюб. А якщо заміж у 35, то як?», – пише лучанка. 

Додає: представники фонду казали, що «люди нетрадиційної орієнтації – ледь не нечиста сила, обходьте. А секс-іграшки – зло».

Пані Надія пише: діти мали змогу написати питання, які їх цікавлять. Одне з них було: чи не шкідливо часто мастурбувати? Та лектори запевнили, що мастурбація – це «Перевернутий секс».

«Виявилося, що це «Перевернутий секс», тобто той самий секс, але сам з собою, гріховний, проти природи, а тому ні, чекайте шлюбу. Тобто пояснити дітям, покликаючись на нормальні дослідження, що мастурбація – це геть окей і це точно нормально – ні, ніяк? Зате про гріхи та шлюб наплели три короби.», – пише жінка. 

Наголошує, що з дітьми треба говорити чесно і прямо, відповідати на всі питання, цінувати довіру.

«Але ні, розкажемо про весілля, про «правильні» орієнтації і щоб ніколи не торкалися до себе. Секс-просвіта – це ж про розуміння себе, про безпеку, про любов до свого тіла, про згоду. Але це точно не про віру, Бога та гріхи. Уточню, я не за секс у підлітковому віці. Але я не забороняю, а як треба пояснюю, чого це дурна ідея», – пише лучанка. 

Каже, що дитина має знати все і бути готовою до всього, а не черпати інформацію з незрозумілих джерел.

«Якщо той секс буде раніше, то хотілося б, щоб вона думала про захист, а не про гріхи», – резюмує жінка. 

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» пані Надія повідомила, що її дочка навчається в одні із луцьких шкіл, і наступна тема, за її словами, про шкоду матюків. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів