Поділитись:

Жінка намагалася провезти фекалії жирафа в літаку: навіщо вона це зробила

Субота, 07 жовтня 2023, 05:07
Фото: УНІАН
Фото: УНІАН

Незвичайний багаж у вигляді невеликої коробки з фекаліями виявили у жінки, що прибула в аеропорт Міннеаполіс-Сент-Пол в Міннесоті. Перед цим вона подорожувала до Кенії, де і зібрала цей «скарб». 

Як повідомляє Associated Press, агенти федеральної митниці завадили планам жінки зі штату Айова, яка намагалася провезти в штат Міннесота такий багаж. Адже кал жирафів можна завезти в США тільки за умови наявності відповідних дозволів, яких у жінки не було. Тож їй довелося задекларувати фекалії і здати їх на митницю, – пише УНІАН. 

«Існує реальна небезпека ввезення фекалій до США. Якби ця особа в’їхала в США і не задекларувала ці предмети, існує висока ймовірність того, що людина заразилася хворобою через ці «коштовності» та мала б серйозні проблеми зі здоров’ям», – зауважив директор Чиказької митної та прикордонної служби ЛаФонда Д. Саттон-Берк.

Серед можливих хвороб, що можуть бути завезені з Кенії, на митниці називають африканську чуму свиней, звичайну чуму свиней, хворобу Ньюкасла тощо.

Жінка, особу якої не встановили, повідомила чиновникам, хотіла зробити з привезеного прикраси – як вже зробила з калом лося раніше. Однак перетворитися на прикраси цьому вантажу не судилося – фахівці знищили кал жирафа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів