Поділитись:

Playboy відмовився від співпраці з «зіркою» Pornhub, яка підтримала ХАМАС

Вівторок, 10 жовтня 2023, 15:56
Playboy відмовився від співпраці з «зіркою» Pornhub, яка підтримала ХАМАС

Журнал Playboy припинив співпрацю з колишньою американською порнозіркою ліванського походження Мією Халіфою.

Причиною стали публікації Мії в соціальних мережах, де вона підтримала напад ХАМАС на Ізраїль, повідомляє УП. Життя з посиланням на The Times of Israel.

«Протягом останніх кількох днів Мія робила огидні та осудливі коментарі, вихваляючи напади ХАМАС на Ізраїль і вбивства невинних чоловіків, жінок і дітей», – йдеться в заяві редакції журналу.

У своїх публікаціях колишня порнозірка зокрема закликала «борців за свободу Палестини» знімати штурм будівель горизонтально.

«Я просто хочу переконатися, що є кадри у форматі 4k, на яких мої люди руйнують стіни в’язниці, щоб у нас були якісні матеріали для історичних книг», – написала вона у відповідь на критику.

В окремій публікації на Халіфа назвала фото бійців ХАМАС «картиною епохи Відродження».

Міа Халіфа народилася 10 лютого 1993 року в столиці Лівану Бейруті в родині ліванських католиків-маронітів. У 2000 році сім'я Мії перебралася до США.

Міа розпочала свою кар'єру в порноіндустрії в жовтні 2014 року. Халіфа стала однією з найпопулярніших «зірок» Pornhub. На сайті фільми з її участю включені до категорії «мусульманське порно» та «порно у хіджабі».

За словами Халіфи, вона знімалася в порнографії тільки три місяці і знайшла «більш нормальну роботу».

Діяльність Мії Халіфи зустріли різкою критикою на Близькому Сході, де її звинуватили в осоромленні себе та своєї країни. Батьки Мії припинили спілкуватися з нею через вибір професії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів