Поділитись:

75-річна жінка заявила, що вже пів століття нічого не їсть: як вона живе (фото)

П'ятниця, 01 грудня 2023, 04:34
75-річна жінка заявила, що вже пів століття нічого не їсть: як вона живе (фото)

75-річна в'єтнамська жінка стверджує, що протягом 50 років вона не їла жодної твердої їжі, натомість лише п'є воду та солодкі безалкогольні напої. 

Про це пише Oddity Central, – передає ТСН.

Буй Тхі Лой з комуни Локкнін у провінції Куангбін стверджує, що ніколи не відчуває тяги до твердих продуктів. Все почалося 1963 року, коли блискавка вдарила її, коли вона та інші жінки піднімалися на гору, щоб допомогти пораненим солдатам під час війни. Вона знепритомніла, і хоча вижила, відтоді все змінилося. Після того, як вона приїхала, нічого не їла протягом декількох днів, тому друзі почали давати її підсолоджену воду.

Через декілька років після удару блискавки Буй Тхі Лой продовжувала їсти жорстку їжу, переважно фрукти, тому що її родина та друзі наполягали на цьому, але вона ніколи не відчувала потреби в такому харчуванні. 1970 року вона назавжди відмовилася від твердої їжі, покладаючись винятково на воду та неалкогольні напої як засіб існування. Її холодильник і морозильна камера наповнені пляшками з водою та солодкими безалкогольними напоями.

75-річна жінка заявила, що вже пів століття нічого не їсть: як вона живе (фото)

75-річна жінка стверджує, що одного запаху їжі достатньо, щоб спричинити нудоту, і хоча вона завжди готувала для своїх дітей, насправді ніколи не їла власну їжу. Тепер, коли її діти виросли і пішли, її кухня припадає пилом.

Цікаво, що через свою дивну дієту вона ніколи не могла годувати грудьми своїх дітей, і їй довелося просити молока в інших.

За словами лікарів, солодкі безалкогольні напої допомагають швидко компенсувати енергію організму у важкі часи та підтримувати функціонування травної системи. Однак вони підкреслюють, що такі напої можуть бути небезпечними для здоров'я людини і можуть призвести до таких проблем, як ожиріння, діабет, високий кров'яний тиск та серцево-судинні захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів