Поділитись:

За вихідні в Луцьку в травмпункт звернулося понад 70 людей

Вівторок, 05 грудня 2023, 08:25
За вихідні в Луцьку в травмпункт звернулося понад 70 людей

2 і 3 грудня через ожеледицю до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні звернулися 74 людини.

Як розповів ургентний травматолог Леонід Шеремета, найбільше скарг лікарі отримали через травми гомілково-ступневого суглоба та переломами променевої кістки, – інформує Суспільне. 

«В суботу було 15 переломів і два вивихи. І в неділю в нас було 13 переломів. Погіршення погодних умов призвело до того, що люди почали більше травмуватися», — додав травматолог.

Леонід Шеремета говорить: під час ожеледиці і снігопаду не варто без потреби виходити на вулицю, слід ретельно підбирати взуття.

Водночас директор комунального підприємства Володимир Марценюк запевнив: дороги і тротуари спецтехніка у Луцьку чистить цілодобово.

«Працюємо в посиленому режимі. Працює 8 одиниць техніки по проїжджій частині. Сім одиниць тракторної техніки. Посипаємо як чистою сіллю, так і протиожеледною сумішшю. Піщано-соляними і щебенево-соляними. В тендері в нас 6 мільйонів гривень, але, можливо, буде додатково виділені кошти в зв’язку з погіршенням погодних умов. Тендер проведений на закупівлю солі ще додатково, — зазначив посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів