Поділитись:

Мер Володимира Саганюк розкритикував діяльність атестаційної комісії на Волині

Четвер, 03 березня 2016, 16:53
Мер Володимира Саганюк розкритикував діяльність атестаційної комісії на Волині

Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк стверджує, що переатестація правоохоронців на Волині пройшла не належним чином.

Саганюк під час брифінгу наголосив, що відділ поліції Володимира "був на хорошому рівні", натомість атестацію не пройшли 11 людей. Про це пише видання Волинське Агентство Розслідувань з посиланням на Місто вечірнє.

"І це в той час, як у країні в 150 разів зросла злочинність. За попередніми даними, із місць ув'язнення має звільнитися 40 тисяч чоловік. Чи всі вони змінилися у кращий бік? Навряд. Я такої атестації працівників поліції, яка була проведена, не приймаю. В комісії повинні бути спеціалісти. Ніхто не поцікавився думкою громадськості, міської ради, депутатського корпусу", ‒ обурився Саганюк.

Нагадаємо, що раніше начальник луцької поліції Ігор Муковоз не пройшов переатестацію. Згодом він прокоментував рішення атестаційної комісії, заявивши, що не погоджується з ним і писатиме скаргу для розгляду на апеляційній комісії.

Проте за інформацією джерел ділового видання "Конкурент", апеляційна комісія залишила в силі попереднє рішення атестаційної комісії.

Надрукувати
мітки:
коментарів