Поділитись:

Луцька телеведуча розповіла, як у Грузії з неї "зняли" шкіру (фото)

Субота, 16 лютого 2019, 20:05
Луцька телеведуча розповіла, як у Грузії з неї «зняли» шкіру (фото)

Ведуча ток-шоу "Протилежний погляд Live" Галина Падалко розповіла про свій досвід використання сірчаних лазень у Грузії.

Враженнями вона поділилася на своїй сторінці у "Facebook". Допис подаємо без змін.

"І про сірчані лазні. Абанотубані - квартал в центрі Тбілісі, відомий своїм комплексом лазень, що стоять на природних сірчистих джерелах.

До цього моменту я вважала себе чистоплотною дівчиною, яка системно доглядає за собою. Але коли я побачила скільки ороговілої шкіри разом з брудом з мене зняла жінка, яка робила мені масаж-пілінг після бані - я почала дуже сумніватись. Це було дивно, але відчуття, які отримуєш після процедури - безцінні. Ти почуваєшся новонародженим дитям, шкіра якого така сама гладенька, як дупка малюка, який знімався в рекламі підгузок.

І це, напевно, поки найкраще, що сталось зі мною в Тбілісі... Хоча консентрація крутих моментів та нових вражень зашкалює. 

У свій час сірчисті джерела зіграли дуже важливу роль у виборі місця для будівництва Тбілісі. Місто почали розбудовувати саме навколо нього, назва його - теж перекладається, як «тепле джерело».

Лазні виконували в місті не тільки функцію місця, де можна помитися. Вони були свого роду клубами для жителів і гостей міста. Лазні були відкриті цілодобово, причому часто вхідна плата не обмежувала часу перебування в лазні. Вони були місцем, де люди милися, голилися, відпочивали, спілкувалися, вирішували ділові питання, організовували обіди, пили, похмелялись і навіть влаштовували оглядини. У художніх творах лазня описується як спосіб традиційного для Тбілісі проведення дозвілля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правда, яка коле очі, – Галина Падалко про свій новий проект

Надрукувати
мітки:
28 жовтня 2023
22 вересня 2023
24 травня 2022
21:30
28 лютого 2022
10 листопада 2021
09 вересня 2020
08:30
12 серпня 2020
13 липня 2020
24 червня 2020
22 червня 2020