Поділитись:

Гола правда: як лучани впливають на партійні списки (відео)

Середа, 12 серпня 2020, 19:40

У минулому блозі я розповідала вам, що Громадянський Рух “СВІДОМІ” віддає 10 місць у списку до Луцької міської ради лучанам. Ми вважаємо це дуже логічним і правильним рішенням.

Отож, ми отримали 281 анкету учасника проєкту “Стань депутатом Луцькради” і цього разу я розповім, наскільки ми збільшили кількість учасників проєкту у списку, як обиратимуть кандидатів і як підтримати найкращих з них.

Я вважаю цю тему наскільки важливою, аби присвятити їй декілька випусків.

Адже, якщо ми оберемо чесних депутатів, то, ймовірно, мені більше не доведеться створювати відеоконтент про всю ту фігню, яка відбувається у моєму місті.

Отож, ще раз! Ми отримали 281 заявку від крутезних кваліфікованих лучан, які хочуть змінювати місто з нами. Чесно зізнаюсь, ми не очікували на такий ажіотаж. 

Дуже приємно, що ви таким чином висловили свою довіру нам та поділяєте наші цінності. Я вірю, ми з вами змогли зламати стереотип, що влада - то лише для обраних. Ні! Влада - це ми!

Саме через вашу активність та віру у нас, команда Андрія Покровського вирішила збільшити кількість кандидатів, які приєднаються до “СВІДОМИХ” на виборах до Луцькради. 

50% нашого списку становитимуть учасники цього проекту. Це неймовірно круто, адже ви голосуватимете не за якесь чергове “Нове обличчя”, “спущене” з коридорів столичних офісів, яке з білбордів дивитиметься на вулиці нашого міста. Ви обиратимите реальних людей. 
Вперше в Луцьку список кандидатів на вибори до міської ради сформують відкрито. Ви голосуватимете за ваших свідомих сусідів, відповідальних колег, френдів у фейсбуці, за діяльністю яких ви давно слідкуєте.

Як ми будемо відбирати кандидатів?

За результатами онлайн-голосування ми візьмемо 15, а не 10 кандидатів, які набрали найбільшу кількість ваших голосів. Ще 6 осіб, які, на думку команди руху, матимуть шанси на перемогу на виборах 25 жовтня, оберуть додатково.
 Для того, аби підтримати Вашого кандидата:

  • Зайдіть на наш сайт свідомі.укр. 
  • Оберіть свого кандидата в команду «Свідомих»; 
  • Підтримайте його своїм голосом;

Також зважайте на те, що проголосувати можна лише один раз за одного кандидата!

Окрім цього, на сайті є функція “Поскаржитись”. Якщо  ви вважаєте, що хтось з учасників не гідний бути кандидатом, ви можете поскаржитись на його профіль, надавши нам інформацію, яка підтверджує непорядність цієї особи.

Онлайн-голосування триватиме до 25 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 лютого 2024
28 жовтня 2023
22 вересня 2023
21 вересня 2023
18 лютого 2023
09 лютого 2023
12:20
21 грудня 2022
10:20
16 грудня 2022
13 грудня 2022