Поділитись:

Цукор підвищує ризик раку, – науковці

Понеділок, 18 лютого 2019, 19:31
Цукор підвищує ризик раку, – науковці

Американські вчені з'ясували, що надмірне вживання цукру збільшує ризик виникнення раку.

Про це пише УНІАН.

Дослідження провели на мишах. Одним тваринам давали кількість сахарози, порівняну з обсягом споживання у багатьох країнах, а інші сиділи на дієті без цукру. Експерти дійшли висновку, що підвищення рівня цукру в крові у першої групи викликало швидкий ріст пухлини.

А кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози та столовий цукор призвели до зростання метастазів у легенях мишей. Кукурудзяний сироп міститися в цукерках, морозиві, желе, соках, йогуртах, випічці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 



 

Надрукувати
мітки:
коментарів