Поділитись:

Покровський хоче викорінити незаконний гральний бізнес у Луцьку

Понеділок, 25 лютого 2019, 13:30

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський хоче, щоб в обласному центрі Волині викорінили незаконний гральний бізнес.

Про це він сказав у понеділок, 25 лютого, під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. 

Обранець громади підготував проект рішення, відповідно до якого депутати міської ради повинні звернутися до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області та Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області щодо здійснення перевірки наявних об’єктів грального бізнесу:

У місті невпорядковано відкриваються заклади незрозумілого характеру: чи то гральні автомати, чи якісь лотереї. Мене звинуватили в кришуванні цього бізнесу, і я ставлю питання владі: ви розвели бардак та перетворили Луцьк у Лас-Вегас, а мені приписуєте прикриття цього? Це несправедливо.

Окрім цього, Покровський пропонує доручити здійснювати таку ж перевірку працівникам департаменту муніципальної варти та управлінню розвитку підприємства і реклами, які повинні будуть встановлювати порушників та інформувати про їхню діяльність відповідним органам:

Завдяки цьому проекту рішення ми об'єднуємо зусилля всіх, хто хоче навести лад у місті. І за результатами ми зможемо чітко підсумувати: хто кришує цей бізнес, а хто хоче його викорінити.

Разом із цим він хоче, щоб у засобах масової інформації оприлюднювався перелік власників та адрес нежитлових приміщень і споруд, які використовуються як об’єкти грального бізнесу. У проекті рішення депутат пропонує представникам Луцькради розіслати письмові звернення орендодавцям з пропозицією не здавати площі для організації ігрових закладів:

Це заходи, які небхідні, щоб навести лад. Потрібно не зводити наклеп на окремих осіб, а брати на себе колективну або персональну відповідальність.

Нагадаємо, що телеканал "Аверс" оббрехав Андрія Покровського, звинувативши його у кришуванні грального бізнесу у Луцьку. Своєю чергою депутат сказав, що "укропівський" телеканал виливає на нього тонни бруду, оскільки він не прогинається під владу.

«Із 2009 року, відколи така діяльність в Україні була заборонена, я як законослухняна людина не займаюся гральним бізнесом», – резюмував Андрій Покровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
08 січня 2024
12:29
04 січня 2024
21 грудня 2023
20 грудня 2023
14:47