Поділитись:

Луцькрада радить підприємцям ринку йти до суду

Четвер, 01 серпня 2019, 16:41
Луцькрада радить підприємцям ринку йти до суду

Заступник міського голови Костянтин Петрочук запропонував підприємцям ринку «Привіз» позиватися, аби розірвати договір оренди з ТзОВ «Екопрод».

Адже підстав для розірвання договору міська рада не бачить, натомість долучиться як третя сторона. Про це говорили під час зустрічі влади і підприємців 1 серпня. 

Підприємиця зауважила, що подавати до суду вони не будуть.

«У мене складається враження, що одна сторона шукає причини, чому не можна розірвати договір, інша – чому можна його розірвати. Потрібно просто об'єднатися і шукати вихід разом», – зауважив депутат Микола Федік. 

Нагадаємо: продавці ринку «Привіз» прийшли 31 липня під стіни Луцької міської ради через, на їхню думку, безпідставного закриття ринку. Через мітинг депутати не могли розпочати сесію.  Згодом у міськраді повідомили, що Олександр Башкаленко готовий надати 400 метрів квадратних для того, щоб люди мали місце для ринку. Однак люди на таку пропозицію не погоджуються. Через конфлікт у міськраді викликали поліцію.  Згодом питання про закриття ринку «Привіз» Луцька міська рада перенесла на 1 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів