Поділитись:

"Ми зосередилися не на тому місці", – дружина Олексія Веремійчика про пошуки (відео)

Середа, 16 жовтня 2019, 06:53
«Ми зосередилися не на тому місці», – дружина Олексія Веремійчика про пошуки (відео)

Троє чоловіків, які 12 жовтня були госпіталізовані після рибалки на озері Любязь, виписані додому. Їх життю нічого не загрожує.

Про це кореспондентам Суспільного розповів медичний директор Любешівської Центральної районної лікарні Андрій Гук. Пошуки Олексія Веремійчика продовжуються.

Нагадаємо, що нещасний випадок трапився у суботу, 12 жовтня. Директор департаменту молоді, сім'ї та спорту Луцькради Олексій Веремійчик рибалив на човні з друзями. Через сильний вітер човен перевернувся. Троє чоловіків трималися за човен, а Олексій поплив за допомогою.

"Він виплив зі своїми друзями трьома Олександром Грановським, Сергієм Омельчуком і Іваном Дишком. Останній раз вони виходили на зв'язок близько 12 години, і за їхніми свідченнями ми "прочісували" один берег. Але коли на другий день я почала дивитися на останні фото, які були з ним і з його друзями, я побачила, що цей пошук можна було розширювати і на інший берег. Тобто 2 дні ми зосереджували свою увагу не в тому місці конкретно, в якому ми мали зосереджуватися. Ми мали "прочесати" дві частини берега. Мені потрібні машини, мені потрібні люди в гумаках, щоб "прочесати" той берег, який є найменш прочесаний за цей період. Я вірю, що він живий, і вірю що він десь в очереті просто лежить і чекає в стані, можливо, коми, чекає на нашу допомогу", – розповідає дружина зниклого лучанина Анна Веремійчик.

"Приїхала швидка і вона хлопців цих забрала. Вони кричать: "Тут є ще четвертий, він поплив, бо казав "я зараз попливу і буду вас рятувати, десь когось найду". Мій синочок, він всіх хотів спасти", – мама Олексія Веремійчика Ольга не витримує і починає плакати.

Раніше повідомлялося, що окрім спусків під воду, які здійснюють водолази, відбувається огляд акваторії та прибережної зони. Обстежено 35 тис. кв. метрів дна під час безпосередніх занурень на озері.

Пошуки ускладнюються сильним замуленням дна, видимість у воді озера складає не більше 1 метра.

Детальніше у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02