Поділитись:

Держекоінспекцію на Волині очолив Олександр Кралюк

П'ятниця, 31 січня 2020, 12:15
Держекоінспекцію на Волині очолив Олександр Кралюк

Начальником Державної екологічної інспекції у Волинській області став Олександр Олександрович Кралюк.

Таким є результати конкурсу на посаду, – йдеться на сайті Держекоінспекції.

Нагадаємо, що Олександр Кралюк очолював виборчий штаб кандидата у президенти Анатолія Гриценка у Волинській області. Тоді він втрапив у скандал, рекомендувавши Гриценку призначити довіреною особою у Ковелі ексрегіонала Івана Смітюха. Через це призначення голова Волинської обласної організації партії "Громадянська позиція Анатолія Гриценка" Сергій Чуріков склав свої повноваження та покинув політику у переддень виборів

Олександр Кралюк народився в Луцьку, здобув середню освіту в ЗОШ №17, вищу освіту здобував у Севастопольському вищому військово-морському училищі (інженерна освіта), Волинському інституті економіки та менеджменту (економічна освіта), Національній академії державного управління при Президентові України (магістр державного управління).

Військову службу проходив на Північному флоті (атомний підводний човен), після повернення в Україну 5 років працював на Чорнобильській АЕС (цех теплової автоматики), після закриття станції у 2000 р. консультував голів Комітету екології, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України протягом багатьох років.

Із 2008-го – приватний підприємець, із 2010 до 2014 рр. (доки не пішов на військову службу в АТО) створював та очолював партію «Громадянська позиція» на Волині, з грудня 2013-го до серпня 2015-го пройшов Майдан – Автомайдан – Крим (Севастополь-Чонгар) – АТО (заступник командира роти батальйону «Айдар»), із серпня 2015 р. – очільник громадської організації «Всеукраїнський союз учасників АТО» (м. Київ).

Одружений. Виховує двох неповнолітніх дітей. 

Біографічна довідка – за матеріалами «Волинської газети»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024