Поділитись:

У Ковельському ліцеї оновили спортзал

Вівторок, 01 вересня 2020, 22:11
У Ковельському ліцеї оновили спортзал

У Ковелі ліцей імені Олени Пчілки у подарунок до першого вересня отримав оновлений спортзал.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельської  міської ради.

Понад чотириста учнів ліцею імені Олени Пчілки після канікул отримали омріяний подарунок: капітально відремонтований просторий спортивний зал.

З гарною подією та початком нового навчального року колектив прийшли привітати міський голова Олег Кіндер, його заступник Ігор Прокопів, начальник управління освіти Віктор Бичковський, ініціатор цієї справи, член піклувальної ради ліцею Юрій Шлюєв, інші представники батьківської спільноти.

Директор ліцею Олена Вальчук радіє змінам у  навчальному закладі.

 “Збулась наша мрія, адже ми багато років чекали на такий стильний, європейський, сучасний спортзал", - каже вона.

Півтора мільйона гривень виділили з бюджету Ковеля на обєкт. За ці кошти приміщення утеплили, замінили двері, пофарбували стіни та стелю. На підлозі — спеціальне покриття. Встановлено нові шведські стінки, баскетбольні щити, канати. Подбали тут і про створення комфортного температурного режиму.

"Це чудова інвестиція в майбутнє, в розвиток наших юних ковельчан, їх здоров’я. У ліцеї Олени Пчілки вийшов по-домашньому затишний зал. Хочеться вірити, що тут діти будуть з великим задоволенням займатись спортом”, - каже міський голова.

Також його підтримав і заступник Ігор Прокопів, який теж опікувався ремонтними роботами: “Спільно можна робити багато хороших справ, коли є розуміння батьків, вчителів, міської влади. Сподіваємось на подальшу таку співпрацю”.

Юрій Шлюєв пригадав, як на засіданні Громадської ради взимку минулого року він звернувся від імені батьків та педагогів до міського голови з проханням виділити кошти на ремонт спортзалу. За його словами, він сам не вірив, що так швидко все вдасться зробити.

У Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзалУ Ковельському ліцеї оновили спортзал

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів