Поділитись:

Головне у Луцьку за вихідні, 19 і 20 грудня

Неділя, 20 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за вихідні, 19 і 20 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вихідні, 19 і 20 грудня.

Про те, що у Луцьку продавали новорічні іграшки із зображенням Кремля

У одному із луцьких супермаркетів продавали ялинкові іграшки з зображенням Кремля. Після того як фото новорічної атрибутики з’явилося інтернеті, їх забрали  з полички. В адміністрації магазину стверджують, що кульки із зображенням Кремля закупили ще у 2012-му році. Детальніше – тут.

Головне у Луцьку за вихідні, 19 і 20 грудня

Про те, як у Луцьку діти споруджували помешкання для святого Миколая

Територія рекреаційного комплексу «CITY PARK» у Луцьку перетворилася на будівельний майданчик, де дітки споруджували чарівне помешкання для святого Миколая. Під час заходу запрошені малюки власноруч будували будинок для Миколая. Допомагали їм у цьому справжні будівельники. Наостанок діти запалили ялинку та залишили у хатинці листи до Миколая. Як це було, дивіться за посиланням.

Про те, чому в Луцьку не відкрили МакДональдз

У 2016 році місцевий бізнесмен, засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський вів перемовини з компанією МакДональдз, аби у Луцьку відкрили перший заклад цієї мережі. Тоді йшлося про дві локації: поблизу драмтеатру або біля кінотеатру «Промінь». Усі схилялися тоді до другого варіанту, адже в центрі міста його ніде було розмістити. Чому ж ресторану швидкого харчування у Луцьку досі немає, читайте тут.

Про те, як скандальна луцька підприємиця скоїла ДТП, у якій постраждала дитина

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 19 грудня, близько 23-ї години, на проспекті Відродження у Луцьку. Винуватицею нічної аварії, в якій постраждала п'ятирічна дитина, стала скандально відома луцька підприємиця Інна Вільчинська. Подробиці – у нашому матеріалі.

Про те, що у луцькому нічному клубі охоронці побили поліцейського

В обласному центрі Волині охоронці нічного закладу, який, всупереч новим карантинним обмеженням, працював після 22:00, нанесли тілесні ушкодження дільничному офіцеру поліції. 

Після того, як поліцейський показав охоронцям посвідчення і наголосив на дотриманні чинних заборон і карантинних обмежень, ті схопили його та вивели з закладу, нанісши тілесні ушкодження.

Нападників вже затримали. Подробиці – за посиланням.

Про те, як колядувати в умовах пандемії коронавірусу

Наближаються зимові свята – час, коли рідні і близькі зустрічаються, ходять у гості і проводять час у компанії одне одного. Багато говорять і сміються, ділять страви за святковим столом і дарують подарунки. Цього року, однак, є ризик отримати у подарунок не тільки речі зі списку бажань, але і коронавірус. 

Для того, аби убезпечити себе та своїх рідних, та не «подарувати» їм небажаний недуг під ялинку, ми напрацювали просту інструкцію, як правильно і безпечно колядувати в умовах пандемії. 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів