Поділитись:

Обшуки у «Ягодині»: митники пояснили, що це було (відео)

Середа, 29 грудня 2021, 16:40
Обшуки у «Ягодині»: митники пояснили, що це було (відео)

У телеграм-каналі Держмитслужба розповіли про те, що на митному пості «Ягодин» співробітники ДБР влаштували «жорсткі» обшуки. Пізніше митниця пояснила, що це було.

У середу, 29 грудня, на телеграм-каналі Держмитслужба (Customs of Ukraine) повідомили, що напередодні співробітники Державного бюро розслідувань проводили оперативні заходи на митному посту «Ягодин».

«Зламано шлагбаум, покладено обличчям до долу всю зміну поста. Відпрацювання проводилося в рамках кримінального провадження, щодо зловживання владою або службовим становищем за ознаками вчинення злочину передбаченого статтею 364 Кримінального кодексу України. З сьогоднішнього дня керівник митниці Артем Гузь на лікарняному», – йдеться у повідомленні.

Обшуки у «Ягодині»: митники пояснили, що це було (відео)

Згодом на фейсбук-сторінці Волинська митниця частково спростували цю інформацію: мовляв, обшуки дійсно були, але все відбувалося не так.

У дописі йдеться про те, що обшук за ухвалою Личаківського районного суду у місті Львів від 21 грудня у кримінальному провадженні, що стосується порушень законодавства з боку суб’єктів ЗЕД, дійсно проводили.

«Правоохоронці вилучали документи, які могли б це підтвердити або спростувати. Щодо зміни ВМО №1, нікого з працівників не «клали», не затримували, підозр чи повісток про виклик як свідків не вручали. Звісно, усе можна було зробити інтелігентніше, шляхом отримання дозволу на тимчасовий доступ до бази даних. Але маємо те, що маємо… Ягодин працює у штатному режимі і співпрацює із правоохоронцями в межах повноважень. А щодо лікарняного начальника, він на ньому був і ДО цих подій – жива людина, високий епідсезон. З кожним буває», – йдеться у дописі.

Обшуки у «Ягодині»: митники пояснили, що це було (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
30 квітня 2024
22 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024
07 березня 2024