Поділитись:

Війна з росією: як отримати компенсацію за житло сім'ям активістів та журналістів

Вівторок, 15 березня 2022, 20:31
Війна з росією: як отримати компенсацію за житло сім'ям активістів та журналістів

Громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві з Національним фондом на підтримку демократії (National Endowment for Democracy) запустила ініціативу з підтримки громадських активістів та журналістів, які були змушені покинути свої домівки та стати переселенцями.

Команда громадської організації компенсовує громадським активістам, журналістами та їхнім сім’ям кошти за оренду житла терміном в один місяць у Тернопільській, Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях, – інформує ТСН. 

У межах ініціативи на адресу громадської організації "Освітньо-аналітичний центр розвитку громад" вже надійшло 75 заявок. Більше 100-та громадських активістів, журналістів та їхніх родин отримали фінансову допомога на компенсацію житла.

Як отримати допомогу?

Для отриманнякомпенсації потрібно заповнити невелику анкету за цим посиланням.

Після ознайомленням із анкетою з вами зв'яжеться працівник ГО та повідомить всю необхідну інформацію.

  • Дедлайн прийому заявок – 18 березня 2022 року включно.

Які умови компенсації коштів за оренду житла?

Компенсацію за житло терміном не більше одного місяця можуть отримати громадські активісти та журналісти, які його винаймають у Тернопільській, Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Для отримання коштів необхідно буде надати підтверджуючі документи – рахунок з готелю чи подобової оренди квартири, договір оренди тощо).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів