Поділитись:

Відомо, які фірми можуть взятися за ремонт амбулаторій на Волині

Вівторок, 17 липня 2018, 19:35

На Волині розкрили тендер на ремонт і реконструкцію приміщень під амбулаторії.

Процедура розкриття пропозицій закупівлі NСВ-W-6.1.2 "Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 17 об′єктів (2 фаза)" відбулася 12 липня у приміщення Волинської обласної державної адміністрації.

Ремонт та реконструкцію приміщень під амбулаторії проводитимуть у рамках реалізації субпроекту "Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області" проекту Світового банку і Міністерства охорони здоров'я України "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей".

Крім експертної комісії, на заході були присутні представники фірм-учасників, які виявили бажання реконструювати приміщення.

Журналістка Мая Голуб, яка спільно з Київською школою економіки здійснює моніторинг виконання субпроекту на Волині, обмінялася контактами з присутніми представниками компаній для швидкої комунікації у разі скарг чи порушень під час проведення тендерів.

Голова комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг субпроекту Сергій Кошарук зазначив, що було отримано п'ять тендерних пропозицій щодо реконструкції амбулаторій. Консультант з управління групи субпроектом Ірина Халепа повідомила, що конверти розкриватимуть у порядку надходження. Конверти із позначками "Відкликання", "Заміна", "Зміни" від учасників торгів не надходили.

Участь у тендері взяли такі фірми: Приватне підприємство "Інтеренергоінвест" (м. Івано-Франківськ), ТОВ "Луцьккомунбуд" (м. Луцьк), ТОВ "Житлобуд-2" (м. Луцьк), приватне підприємство "Форест-Україна" (м. Луцьк), об'єднання підприємств "ЦСТРІ "ЕНЕРГІЯ-І" ВОО ВОІ СОІУ та ТОВ "Волиньекобуд" (м. Луцьк).

На фейсбук-сторінці субпроекту "Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області" зазначено, що не подано жодної пропозиції для реконструкції восьми об'єктів: Гірники Ратнівського району, Стара Вижівка, Маневичі, Кременець Рожищенкського району, Білин, Льотниче Володимир-Волинського району, Литовеж Іваничівського району та м.Нововолинськ.

Усі отримані пропозиції прийняли до розгляду. Розпочато етап оцінювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Довідково:

у Волинській області триває реалізація субпроекту "Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області" проекту Міністерства охорони здоров'я України та Світового банку "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей". Журналістка Мая Голуб спільно з Київською школою економіки здійснюють моніторинг виконання субпроекту на Волині.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03