Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 20 серпня

Субота, 20 серпня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 20 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 20 серпня:

Про те, що на Волині судили сина судимого судді

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 20 серпня 

На Волині перед судом постав син колишнього судді-хабарника, якого у 2022 році відправили за ґрати на 2 роки.

Як вбачається, із вироку, чоловік 8 січня 2021 року близько 22:36 перебував біля одного з магазинів у місті Ковелі, де накинувся на командира групи швидкого реагування охоронної фірми ТзОВ «Арсенал СТ» та розпилив йому в обличчя сльозоточивий газ «Терен-4М».

Однак, у суді обвинувачений своєї вини не визнав і розповів, що того вечора хотів купити пиво у магазині, однак, він виявився вже зачиненим, хоча продавчині були ще в середині. Він почав стукати у двері та йому не відкривали. За його словами, він стукав близько 10 хвилин, після чого приїхала охорона.

Про те, що луцькі волонтери завезли допомогу у Чергнігів

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 20 серпня 

Луцькі волонтери з Громадянського Руху «СВІДОМІ» вчергове повезли допомогу людям, які опинилися в складних умовах через війну. Цього разу – у Чернігів.

Про це у суботу, 20 серпня, повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер.

«Люди пережили авіаудари, скидання 500-кілограмових бомб, розстріли забороненими касетними снарядами і тепер живуть у підвалах та квартирах непридатних до життя.
Дивитись про це в новинах і побачити на власні очі – це зовсім різні речі. Вище описане – це про чернігівців, які живуть в самому центрі міста з 1300-річною історією. Війна забрала в них житло, рідних, сусідів, але не зламала їх силу волі та жагу до життя», – поділився враженнями Тарас Шкітер. 

Волонтери з команди Громадянського руху «CВІДОМІ» привезли з Луцька «сімейні набори» для чернігівців, щоб підтримати їх та допомогти.

Про те, що в Луцьку судили чоловіка, який до смерті побив товариша по чарці

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 20 серпня 

У Луцьку судили чоловіка, який до смерті побив свого товариша по чарці.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд 16 серпня.

Як вбачається із вироку, 11 травня цього року між чоловіками, які в одній із квартир розпивали спиртні напої, виник конфлікт. У результаті якого обвинувачений завдав ряд ударів кулаками по обличчю, тулубу та кінцівках потерпілого.

Про те, що У Луцьку на Собороності легковик врізався у стовп, водій травмувався

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 20 серпня 

У Луцьку на проспекті Соборності сталася автопригода. Mercedes Benz ML врізався в електроопору.

З словами очевидців, у суботу, 20 серпня, у післяобідню пору на проспекті Соборності напроти «Там-Таму» автівка на швидкості врізалася у стовп. Від удару легковик розвернуло і спрацювала подушка безпеки. На місці працюють медики. У водія пошкоджена рука.

Про те, що у Луцьку рятувальник витягнув з води хлопця

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 20 серпня 

Ввечері у п'ятницю, 19 серпня, у Луцьку на центральному пляжі працівник рятувального посту Павло Сулименко врятував зі Стиру хлопця. Про те, що тоне людина, йому повідомили жінки. 

Зі слів врятованого, він втратив сили й не мав сил триматися на воді, а його батько самотужки не міг дістати з річки сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів