Поділитись:

Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)

Четвер, 05 грудня 2019, 15:24
Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив літургію в каплиці Введення у храм Пресвятої Богородиці, що в Луцьку, та освятив її.

Богослужіння відбулося 4 грудня, – інформує Волинська єпархія ПЦУ. 

Привітавши присутніх зі святом, архіпастир висловив задоволення, що його ідея дитячої церкви в Луцьку реалізовується. Богослужіння тут правитимуть постійно, тому приходити з дітьми буде завжди вчасно.

Раніше тут планували будувати дитячий садок, але коли виявилося, що для цього замало місця, вирішили будувати церкву для дітей, – зазначив митрополит Михаїл. 

Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)Майстер-класи і психолог: як працюватиме дитяча церква в Луцьку (фото)

Нагадаємо: инулого року в передсвято Введення владика Михаїл звершив тут чин заснування храму та поставлення хреста (вул. Конякіна, 25-В).

Настоятель дитячого храму протоієрей Віктор Михалевич розповів, що при церкві незабаром працюватиме психолог, як дитячий, так і сімейний. А загалом передбачено цілий родинний комплекс. Також діятиме недільна школа. А до свята Миколая наступної неділі проведуть майстер-клас. Фахівець навчатиме дітей виготовляти подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024