Поділитись:

«Пандемія – своєрідна війна», – луцький депутат про ставлення до вакцинації

Середа, 06 жовтня 2021, 17:39
«Пандемія – своєрідна війна», – луцький депутат про ставлення до вакцинації

Велика кількість людей втомилась від коронавірусної пандемії та почала забувати про найпростіші заходи, які варто вживати, щоб запобігти захворюванню Covid-19.

Про це в рамках ефіру ток-шоу «Відкрита влада. Місто» телеканалу «Аверс», на тему «Covid у Луцькій громаді: реалії, захист, підтримка» зауважив депутат Луцької міської ради, від Громадянського Руху «СВІДОМІ», Михайло Наход.

«Пандемія – своєрідна війна. Сьогодні, щоб побороти її є засоби: вакцинація і дотримання певних санітарно-гігієнічних норм. Але люди чомусь настільки розслабились, що вони цього не розуміють. Люди хочуть працювати, жити нормально, а зробити елементарний крок – не хочуть», – заявив депутат.

Порівнюючи досвіди кампанії з вакцинації інших міст та країн із кампанією в Луцьку, Михайло Наход зауважив, що міська влада обласного центру Волині не має можливостей, щоб впроваджувати певні заходи для популяризації вакцинації, на кшталт проведення різноманітних лотерей, вручення призів тощо. Натомість, на його погляд, політики змушені використовувати методи переконання та просвіти, а також вдаватись до методу батога і пряника.

«Останні декілька днів я часто їжджу громадським транспортом і я один із небагатьох, хто їздить у масці. 95% людей маски вже не носять», – ділиться політик.

На думку обранця громади, міська влада має покращити комунікацію з підприємцями та перевізниками, наголосити на тому, що це, в першу чергу, на них лежить відповідальність: перевозити чи не перевозити людей без масок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів