Поділитись:

Містичне поєднання органу і сопрано: у луцькому костелі – благодійний концерт

Неділя, 10 жовтня 2021, 12:05
Містичне поєднання органу і сопрано: у луцькому костелі – благодійний концерт

У костелі Святого Петра і Павла у Луцьку відбудеться благодійний концерт. Кошти збиратимуть для порятунку 18-річного паралімпійця Петра Жукалюка.

Про це в коментарі ІА «Конкурент» розповіла засновниця Благодійного фонду «З Богом у серці» Марія Бадалян.

Як розповіла благодійниця, на благодійному концерті можна буде почути дивовиже поєднання музики органу і сопрано.

«Якщо ви хоча б раз у житті чули це поєднання музики, то погодитесь,  що це обов’язково варто почути кожному. Адже це поєднання вишуканості і чарівності»,  – розповідає Марія Бадалян.

А якщо ця музика звучатиме у стінах костелу, якому майже 400 років, то можна лише уявити, наскільки таємничою і незабутньою буде атмосфера цього заходу.

Вхід буде вільний для всіх бажаючих. Мета концерту: збір коштів для порятунку важкохворого лучанина, 18-річного спортсмена-паралімпійця  Петра Жукалюка.

Нагадаємо, Петро Жукалюк – учасник національної збірної команди України з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів із порушенням зору. У нього лише 4% зору. У 2021 році у юнака виявили агресивну форму раку. Лікарі спочатку довго не могли поставити правильний діагноз, а згодом визнали його хворобу невиліковною.

Та раптом хімія почала приносити позитивні результати. Хлопець став набирати вагу і йти на поправку, дивуючи лікарів. Тож сьогодні має всі шанси одужати, але для цього потрібна допомога кожного із нас, щоб Петро міг продовжувати дороговартісне лікування.

«Ми знаємо точно, що коли ми об’єднуємось, коли ми гуртуємось — Бог із нами і стаються дива. Кожним своїм внеском ми наближаємо чудового хлопця до його неймовірно світлої мрії — жити і допомагати іншим», – переконана Марія Бадалян, фонд якої взявся допомагати хлопцю.

Тож насолодитися музикою і разом з тим зробити добру справу кожен матиме змогу 16 жовтня о 16:00 у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла римо-католицької церкви. Концерт триватиме годину.

Захід відбувається за підтримки організації Карітас-Спес парафії св. Петра і Павла.

Містичне поєднання органу і сопрано: у луцькому костелі – благодійний концерт 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луцьку триває «солодка» благодійна акція – з'ївши молочний шоколад, можна допомогти хворим дітям. Організатор акції – Благодійний фонд «З Богом у серці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів