Поділитись:

Рішення щодо ділянок для "Житлового кварталу" оскаржуватимуть

Четвер, 01 березня 2018, 12:12
Рішення щодо ділянок для  «Житлового кварталу» оскаржуватимуть

Два рішення, які були внесені у порядок денний сесії Луцької міської ради 28 лютого, будуть оскаржувати в суді. Мова йде про рішення, що стосуються земельних питань для ТОВ "Житловий квартал".

Про це 1 березня повідомила депутат Луцької міської ради Юлія Вусенко під час прес-конференції.

"Судовий позов буде і я надіюся на перемогу", - зазначила Вусенко.

Нагадаємо, що 28 лютого відбулася сесія міської ради, яка увінчалася активним протестом зі сторони низки депутатів щодо кількох земельних рішень. Сесія затягнулася до ночі і врешті депутатська більшість вирішила надати "Житловому кварталу" земельну ділянку на вул. Рівненській, 119 на умовах оренди строком на 10 років. Також було прийняте ще одне рішення щодо "Житлового кварталу": затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Вороніхіна, 37 площею 0,3668 га, для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення.

Частина депутатів вважає, що ці рішення суперечать інтересам громади. Адже були внесені до порядку денного у скорочені терміни, а не як вимагає закон за 21 день до розгляду. Окрім цього на думку частини депутатського корпусу, зокрема, депутата Павла Данильчука ("Народний контроль"), рішення щодо землі на вулиці Рівненській не враховує інтереси громади. А саме земля мала би надаватися на умовах аукціону.

Надрукувати
мітки:
коментарів